perjantai 4. huhtikuuta 2014

Stop the tape and rewind

Har inte bloggat på typ en vecka nästan så denna post blir lite längre. Veckan har varit lång med sena kvällar, hemma på mån kl. 21, tis 22.30, ons 22, tor 19.30, och idag 21.15... Superutmattad feelis. På samma gång har jag ändå haft bästa veckan på länge. 

Tisdagen var den viktigaste dagen denna vecka. Var vår (tvåornas) konsert; förberedelser o soundcheck hela dagen, sedan konsert kl 19-20.30 och sedan en stund på mr Don. Allting gick helt sjukt bra in my opinion, och är verkligen synd att vi inte får dra konserten på nytt liksom det var så kul, skulle bara vela keep on going. 

På onsdag var jag på Gräset är mörkare på andra sidan, på teater Viirus, med skolan. Det var den fantastiskaste teatern jag någonsin har sett. Så fin men ångestfylld på nåt sätt. Idag var jag sen hos E&O och skötte Sam :). Det var ett perfekt slut på denna veckan. Det är så kul att se hur en såndän liten kille växer o lär sig nya grejer. Idag var vinkande och stängande av dörrar nya intressanta grejer XD. Här kommer lite bildbomb från veckan. 

Ifall ni vill höra lite av vår konsert btw kan ni kolla janica-spreadyourwings.blogspot.fi för en mashup av hela konserten!! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti