keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Call it what you want but for now be standing tall

Heey:). Soorry här var det jävligt tyst igår. Jag har ingen speciell förklaring annat än att jag var ute och levde. Haha nejmen först var då Elias & Minttu här, och vi bara chillade och lagade lite sallad. Sen på eftermiddan tog vi med oss Ninni och stack iväg till Olars där Cia bor just nu (: . Det var en chillig kväll fast vi typ inte gjorde så mycket.

Idag stack vi vid 1 tiden till stan med Mimmi och Elias. Jag fick med mig en skjorta från Carlings, och är heller inte en vapianovirgin mer. Hade alltså aldrig varit i vapiano och äta tidigare men herregud! Fick dåligt samvete för Italien typ.... Så god mat! Åt spagetti med tomatsås,chili,lök och vitlök. Det ända man kan säga är att det är jävla synd att man blir mätt så snabbt. + Synd att det var så hett att det är omöjligt att äta nästanåt. Fast värme ska man ju faktiskt inte klaga på i ett sånhänt land:)!

Snart kommer iallafall Bella hit, och hon ska övernatta också:). Det ska bli roligt för det är sällan som vi är bara vi två, och annars heller har vi inte setts på suuperlänge. Vi hörs imorgon:).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti