lauantai 18. elokuuta 2012

If you're not here I'm paralyzed

Back home. Kl 3 på natten... Har haft typ världens mest störande natt. Weekend (day1) var helt awesome. Men sen när vi skulle hem...

Var för det första typ 1000 personer (no joke) som väntade på samma bussar. Hade köpt 10euros bussbiljett. Dom som jobbade där verkade inte ha nån jävla aning vad dom höll på med.. Bussar körde iväg halvfulla fast 1000 mänskor stod och väntade, det tog en evighet att få in mänskor i bussarna, och mitti i allt sa dom att det finns 2 bussar kvar som går till Hfors fast det stod typ 600 personer och väntade.

Efter 1 timmes väntande gav jag, Ninni, Bebban & Nenne upp, och började gå. Ringde taxi som bad oss gå till närmaste bensinstation. Stationen var full med folk som alla skulle ha skjuts, taxi, eller liftade. Efter att det var omöjligt att få taxi sa bebbans syster som tur att hon kunde hämta oss. Vid det skedet var klockan typ 1.20... Hon kom sen vid 2 och hämtade oss och så förde hon oss en bit och sen tog vi helsingforstaxi hem:).

Fan vad det var störande och biljetten som jag hade köpt i förtid gick totalt till waste! Ska förstås klaga till anordnarna för detdär var helt crazy hur jävla många som blev utan skjuts. Var mänskor längst gatan ännu många km bort som liftade medan de gick. Galet. Och dit ska jag imorgon igen, haha...

Nojaa men enough klagat här på bloggsidan, imorgon kommer enbart positiva inlägg om weekend. T.ex. inlägg om David Guetta <3. Sov gott!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti